• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Notebook Stojan Na Stôl Písací Stôl Nastaviteľné Tablet Stúpačky Notebook Držiteľ Výškovo Nastaviteľný Stôl Laptop Stand Ventilované Chladenie Notebooku
€19.05 €42.33

Notebook Stojan Na Stôl Písací Stôl Nastaviteľné Tablet Stúpačky Notebook Držiteľ Výškovo Nastaviteľný Stôl Laptop Stand Ventilované Chladenie Notebooku

  • (0 Hodnotenia)

Zvýšiť vašu produktivitu na úrovni Notebook, Podstavec na Stôl.360° Otáčania a skladací dizajn, aby bolo jednoduché nastaviť požadované zobrazenie uhla.Ideálne pre každého, kto pracovať z domova alebo kancelárie priestor.

Názov: Tablet Stolnému Stojanu

Materiál: hliníková zliatina

Farba: strieborná

Veľkosť produktu: o 26.8x22cm/10.55x8.66 palcov

Hmotnosť výrobku: 652g

Balenie Zoznam:

1* Notebook Stojan na Stôl

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečné Nastavenie Uhla: Pozdvihnúť a nakloniť si notebook ľahko prispôsobiť rôzne scenáre s týmto stôl laptop stúpačky.Hrajú otočná gramofónu, otáčanie vášho notebooku 360 kedykoľvek pre vaše pohodlie v stretnutí alebo neuspěchaný činnosti.

2.Priestor Displeja: zbaviť neporiadku na stole s týmto ľahko použiteľný Notebook, Podstavec na Stôl.Jeho nastaviteľná výška funkcia vám umožňuje prispôsobiť výšku vášho notebooku podľa vašich potrieb, ktorý je ideálny pre pohodlné a ergonomické práce.Plus, je skladacia, takže je priestorovo úsporné riešenie, keď nie v použitie.

3.Nie je Ľahké Prelomiť: all-hliníkovej zliatiny konštrukcie tohto notebooku podstavec zaisťuje spoľahlivý a stabilný podporu.Nie ľahko ohnuté alebo deformovaný, je to nosenie-odolný a vydrží na dlhodobé použitie, takže je to výborná investícia do vašej práce.

4.Zachovať Chladnú: notebook podstavec na stôl má duté dizajn, ktorý umožňuje prúdenie vzduchu voľne a zabraňuje prehriatiu.To tiež nie je blok chladiaci vzduch potrubia notebooku, zabezpečiť optimálny výkon a dlhú životnosť.

5.Ideálna Ochrana: Vďaka silikónové podložky na kontaktné povrchy, s Laptopom Podstavec na Stôl zabezpečuje non-slip pôsobí ako anti-slip funkcie, zabezpečenie stability a prevencie škrabance na vašom zariadení.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: tmddotda
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu