• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Reťaz Breaker A Nitovanie Nástroj Motocyklové Reťaze Splitter Nitovanie Nástroj Koleso Reťaz Prestávka Pre ATV Automatické Motocykel, Bicykel
€12.15 €24.30

Reťaz Breaker A Nitovanie Nástroj Motocyklové Reťaze Splitter Nitovanie Nástroj Koleso Reťaz Prestávka Pre ATV Automatické Motocykel, Bicykel

  • (0 Hodnotenia)

Hľadáte jednoduché a pohodlné riešenie zlomiť reťaze na bicykli alebo motocykli?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše špeciálne upravený povrch Reťazca Chráničom!Vyrobené s maximálnou profesionalitou, tento nástroj je vyrobený trvať dlho a ľahko zlomiť aj najtvrdší reťaze.Neuspokojte sa s ničím menším, ako je najlepšie pre vašu jazdu.

Špecifikácia:

Názov produktu: reťazca odstraňovač

Hmotnosť: cca 500g

Materiál: Zliatiny

Balenie: Blister

Veľkosť: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

1pc x chráničom reťaze motocyklov

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Diy Zlomiť Reťaze: Ušetrite peniaze na drahé opravovňa návštevy s našimi motocyklové reťaze istič auta.Zahŕňa reťazca remover, takže je ľahko ovládateľný a odstrániť reťaze sami, zabezpečiť vhodné údržba a spoľahlivý výkon.

2.Rozsiahle Aplikácie: Udržať váš motocykel, bicykel, ATV, traktor, alebo horský bicykel v top stave s ľahkosťou, vďaka náš automatický nástroj, ktorý bez námahy prestávky reťaze pre rýchle údržby a opráv.

3.Rozšírené Ovládanie: Pomocou špeciálne upravený povrch a ergonomický dizajn, ktorý je ľahké uchopenie, náš reťazca istič motocykel umožňuje vykonávať rýchle a presné úpravy na motocykli reťazca s ľahkosťou, dáva vám viac času na vyraziť na cestu.

4.Vysoko Kvalitné Reťaze Istič: Konštruované s hliníkovej zliatiny materiálu, tento odolný nástroj poskytuje vynikajúcu ochladzovací výkon a odolný voči hrdzaveniu.Skúsenosti dlhodobé používanie bez kompromisu v spoľahlivosti.Upgrade vášho motocykla výstroj dnes!

5.Odborne Vytvorený Build: Postavená s vysokou presnosťou a výtvarné spracovanie, náš reťazca istič motocykel prináša stabilný a konzistentný výkon.Jej odborné výroby zaručuje vysokú spoľahlivosť, čo je najlepšia voľba pre cyklistov.

Špecifikácia

  • Druh: Pneumatiky Oprava Nástrojov
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu