• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Voľné ruky, Elektrické Prsia Čerpadla Nositeľné Elektrické Prsia Čerpadlo Pre Dojčenie S LED Displej 4 Režimy
€31.61 €50.18

Voľné ruky, Elektrické Prsia Čerpadla Nositeľné Elektrické Prsia Čerpadlo Pre Dojčenie S LED Displej 4 Režimy

  • (0 Hodnotenia)

Vlastnosti: [Nositeľné Prsia Čerpadla]nositeľného prsia čerpadla je navrhnutý tak, aby dojčenie vietor.To pomôže vyriešiť problémy, ako sú nízke dodávky mlieka, penisu, a zmätkov niesť prsia čerpadla do práce.S jeho pohodlné a jemné sacie, si teraz môžete vychutnať slobodu dojčenia kedykoľvek a kdekoľvek.

[Štyri Režimy]Každý z prsníka čerpadlo obsahuje štyri režimy - Masáž, Výraz, Auto, a Laktácie.Každý režim má 12 intenzity, ktorá vám umožní prispôsobiť vaše čerpanie skúseností, podľa svojich potrieb.Či už potrebujete stimulovať mlieko toku alebo express mlieko rýchlo, naše prsia čerpadlo má vás vzťahuje.

[Jednoduché Použitie a Čistenie] elektrický prsia čerpadlo má odnímateľný dizajn, ktorý je jednoduchý na inštaláciu, čistiť a udržiavať.Môžete ľahko rozobrať a nainštalovať diely čerpadla bez akýchkoľvek ťažkostí.Plus, je to jednoduché, čisté, takže nemusíte mať strach o každom čistení otázky.

[Napodobňuje Prirodzený Sací]mlieka čerpadla funkcie biomimetic sacie dizajn, ktorý napodobňuje prirodzené sanie dieťa.To má tiež anti-spätnou funkciu, ktorá zabraňuje mlieka z tečie späť do čerpadla, takže je bezpečné a hygienické pre vás a vaše dieťa.

[Veľký LED Displej]mlieka extractor má veľký LED displej, ktorý zobrazuje sacia sila a režime, takže je ľahké pre vás, aby ste monitorovanie vášho čerpacieho pokrok.Môžete ľahko nastaviť sacej sily a režim podľa svojich potrieb, zabezpečenie pohodlné a efektívne čerpanie skúsenosti.

[Ľahký a Prenosný]ošetrovateľskej čerpadla je ľahký a prenosný, takže je ľahké prenášanie, nech ste kdekoľvek.Je to ideálne pre pracujúce mamičky, zaneprázdnené mamičky, alebo niekto, kto chce čerpadlo na cestách.S jej USB Typ-C rozhranie, môžete nabíjať kdekoľvek a kedykoľvek.

Špecifikácie:

Model: MOJE-375

Nabíjacie Napätie: 5V=1A

Čas nabíjania: cca 2,5 hodiny

Použitie Time: cca 150 minút

Režim: Klasická Masáž/Vyjadrenia/Auto/ Laktácie

Zberateľ Pohár Kapacita: cca 210ml

Rozhrania Port: USB Typ-C

Kapacita batérie: 3,7 V, 1200mAh

Pracovný Čas: Veľký

Režim: Klasická Masáž/Vyjadrenia/Auto/ Laktácie

Zberateľ Pohár Kapacita: cca 210ml

Rozhrania Port: USB Typ-C

Kapacita batérie: 3,7 V, 1200mAh

Pracovný Čas: Väčšie ako 1,5 H

Úroveň hluku: ≤60 decibelov (dB)

Vákuum: 40mmHg-300mmHg

Materiál: silica gel

farba: biela

Obsah Balenia:

1 x Prsia Čerpadla

1 x USB Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu