• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Termostatické Sprchové Mixér Moderné Termostatické Bar Sprcha Mixér Ventil Proti Obarenie Ťuknite Na Položku A Teplej Studenej Vody Mixér Konštantná Teplota
€42.11 €61.04

Termostatické Sprchové Mixér Moderné Termostatické Bar Sprcha Mixér Ventil Proti Obarenie Ťuknite Na Položku A Teplej Studenej Vody Mixér Konštantná Teplota

  • (0 Hodnotenia)

Inteligentná regulácia Teploty-v Porovnaní s riadnym sprcha ťuknite na položku, Náš termostatické vane pulte, môže automaticky vyváženie studenej a teplej vody tlak na udržiavanie teploty vody stabilné v rýchly čas, čo eliminuje potrebu manuálneho nastavenia.

Bezpečné a Pohodlné, Odvod vody teplotný rozsah: 20-50°C,Bezpečnostné tlačidlo teplota: 38°C. Takže si môžete vychutnať komfortné sprchou v chladnom zimnom období,nemusíte sa obávať náhlej studenej alebo teplej vody.

Jednoduchá Inštalácia-Veľkosť pripojenie: G 1/2 palca,Veľkosť výstup:G 1/2", vhodný pre vašu kúpeľňu.vľavo je voda, nariadenia a správne ovládanie teploty.Takže stačí pripojenie potrubí studenej vody právo a teplej vody potrubie naľavo.Vzdialenosť medzi prívode teplej vody a studenej vody je: 150 mm.

Tento sprchové, Termostatické zmiešavacie ventilu je vyrobené z odolného pevné brass.Aby sme mohli zaručuje kvalitu a dlhú životnosť.A to je chrome skončil.Na kohútik môže odoláva lesk a korózii od každodenné použitie.

Ak nastavíte teplotu, termostatické zvukového pultu do zásuvky úpravou podiel teplej a studenej vody, tekutého teplota je vždy konštantná, vo veľmi krátkej dobe bude automaticky vyváženie studenej a teplej vody tlak na udržiavanie teploty vody stabilné, čo eliminuje potrebu manuálneho nastavenia.Úspora vody, pohodlné a bezpečné.

Táto prémia kvality sprcha ventil kontroluje excelentnosti v súčasti a vybudovať kvalitné, dobrý dizajn, jednoduchá inštalácia a údržba.Obsahuje premium bezpečnostnými prvkami a je navrhnutý tak, aby efektívne pracovať pri vysokej vode tlaky.

Odporúčaný tlak: 0.1 MPa Do 0,5 MPa/prívod Studenej vody teplota: 5-29 °C

Ohrev teplej vody teplota: 55-85 °C

Pracovné Požiadavky:Pre tento sprchovací efektívne pôsobiť vody systém bude musieť vyrobiť najmenej 0,5 bar tlak, hoci odporúčame 1.0 bar pre najlepší výkon.

veľkosť:280mm dlho a 95 mm široký

Materiál:meď

farba:Strieborná

Obsah Balenia:

1 * Termostatické sprchové mixér ventil

2 * Zakrivené nohy

2 * Dekoratívny kryt

2 * Tesnenie

1 * návod na použitie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu