• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Auto Vzduchu Matrac Nafukovacie Postele Univerzálny Spací Posteľ Vankúš Pad 135x80cm / 53.15x31.5inch Odnímateľný Cestovanie, Camping Posteľ
€34.70 €69.41

Auto Vzduchu Matrac Nafukovacie Postele Univerzálny Spací Posteľ Vankúš Pad 135x80cm / 53.15x31.5inch Odnímateľný Cestovanie, Camping Posteľ

  • (0 Hodnotenia)

Popis:

Nafukovacie Auto Matrace je odnímateľný, čo vám umožní integrovať to, aby si celý úsek na zadných sedadiel alebo vyzdvihnúť čiastočné vankúše získať netýka sa na copilot sedadla, a prichádza s vzduchové vankúše a využíva vysoko kvalitné PVC materiály, s mäkkou hrnú povrchy, ktoré vám poskytnú pohodlné spanie.

Špecifikácie:

Materiál: PVC & Hrnú

Veľkosti po inflácia: o 135*80*10 cm/53.15*31.5*3.94 palec

Balenie Zoznam:

Auto Vzduchu Matrac *1pcs

Vzduchové Vankúše *2 ks

Čerpadlo Súprava *1pcs

Skladovanie Taška *1pcs

Opravy Pad *1pcs

Nohy Podpier *2 ks

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a fotografovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

3. Prosím, majte na položku preč z ohňa alebo ostré predmety.

4. Prosím prijať ochranné opatrenia na váš prvý pokus.

5. Prosím nedovoľte, aby vaše deti používať vzduchu auto matrac bez vašej spoločnosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Jednoduché Odpojiť] vyzýva: Auto Vzduchu Matrac Nafukovacie Lôžko má odnímateľný dizajn.Takže sa môžete tešiť celý úsek na zadných sedadiel použitím všetkých alebo majú netýka sa na copilot sedadlo s čiastočným vankúše.

2.【Rýchle Inflácie a Deflácie] vyzýva: Čerpadlo Auto Matrace s vzduchové čerpadlo pred uvedením na vašom zadnom sedadle.Nafukovacie Lôžko môže byť ľahko nahustené a defláciu.

3.【Multi-scenár Vhodné] vyzýva: Vhodné, aby ste počas spánku cestovanie, camping, a výletoch, tam sú vzduchové vankúše a vzduchu, matrac pre Auto Cestovná Posteľ.

4.【Lepšiu Ochranu] vyzýva: Nafukovacie Auto Vzduchu Hubka má ergonomický dizajn, ktorý vám lepšiu podporu vašej chrbtici.Okrem toho, že vás drží od pádu ak je náhle zapnúť alebo brzdy.

5.【Útulná a Mäkká] vyzýva: Využíva vysoko kvalitné PVC materiály, s mäkkou hrnú povrchy, Prenosné Spanie Vankúš Posteľ je pohodlná pre vás spánok na neho.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu