• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Automatické Odvodňovacie Čerpadlá Pre Lode 12V Ponorné Čerpadlo S Plavákový Spínač Automatické Odčerpávanie Vody Čerpadlo
€47.25

Automatické Odvodňovacie Čerpadlá Pre Lode 12V Ponorné Čerpadlo S Plavákový Spínač Automatické Odčerpávanie Vody Čerpadlo

  • (0 Hodnotenia)

Automatické Odvodňovacie Čerpadlá Pre Lode 12V Ponorné Čerpadlo S Plavákový Spínač Automatické Odčerpávanie Vody Čerpadlo Jednoduché Použitie: ponorné auto odvodňovacie čerpadlá sú vybavené postavený v elektronickej kontrolované reed snímačom systém, aby plne automatická prevádzka jednoduché, Rýchle uvoľnenie nečistôt, pre ľahkú údržbu.

Špecifikácia: prietok (GPH): 1100GPH/ 750GPH; Napätie: 12V; Prúd (A): 3.8; Head (M): 5,0 M; Vodič (M): 1 m; Zásuvky Priemer: 29mm(1-1/8 palca); Veľkosť:5.71 x 4.06 x 3.27 palcov/14.5 x 10.3 x 8,3 cm.

Všetko v Jednom Čerpadla a Prepínanie: nie plavákový spínač vyžaduje; ponorné auto odvodňovacie čerpadlá s vstavaným plávajúce prepínač umožňuje ovládať spínač automaticky podľa hladiny vody; Relé slučky dizajn vyhýba čerpadla proti okamžitého vysokého prúdu.

Dlhá Životnosť Motor: vodou chladené motory s anti komory dizajn pre pekné tesnenia a dlhú životnosť, ťažkých motory s nehrdzavejúcej ocele hriadele a tvrdý termoplastické orgánov; odvodňovacie čerpadlá pre lode sú spoľahlivé a bezpečné, bez úniku.

Spoľahlivé: auto odvodňovacie čerpadlá sú postavené s kompaktné, efektívne, dlhá životnosť motora, hrdza, zapaľovanie a korózii chránený hriadeľ z nehrdzavejúcej ocele a vysoko vplyv spoľahlivé plastový kryt.

Farba: biela+modrá

Materiál: plast

Obsah Balenia:

2 * Automatické Drenážne Čerpadlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu