• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
Loď Blatník Klipy Blatník Klipy Loď Pontón Nastavovacie Námornej Hardware Pre Čln Nárazníka Držiteľov Pontón Nárazníka Klipy Pre Železničné
€3.93 €7.55

Loď Blatník Klipy Blatník Klipy Loď Pontón Nastavovacie Námornej Hardware Pre Čln Nárazníka Držiteľov Pontón Nárazníka Klipy Pre Železničné

  • (0 Hodnotenia)

Predstavujeme náš čln blatník ramienka!Nie je ľahké zlomiť a hrdze, môžete rýchlo upraviť blatník pozície a pevne ho opraviť.Poskytuje dostatočnú účinnosť a pohodlie pre vaše vodáckych potrieb.Nezabudnite teplo a zjemňujú ju.

Špecifikácia:

Názov produktu: Loď Blatník Klipy

Materiál: Nylon

Váha: cca 46g

Farba: čierna, sivá

Balenie Zoznam:

1* Čln Blatník Klipy

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Materiál Húževnatosť: Dobyť všetky poveternostné podmienky s ľahkosťou pomocou našej lodi blatník klipy.Tieto ťažké klipy sú vyrobené z vysoko-kvalitného nylonu a vybavené vynikajúce spracovanie, zabezpečenie ich nebude zlomiť alebo hrdze.Chráňte svoju loď bez strachu z škrabance.

2.Pohodlné Dokovacieho: S týmito loď blatník klipy môžete nastaviť pozíciu vašej blatníky ľahko a rýchlo, bez obáv o ich spadnutie.Môžete ušetriť čas a starosti prispôsobením na rôznych kotvenia podmienky s jednoduchým tlačiť alebo ťahať.

3.Jednoduchá obsluha: Tieto lodné blatník klipy môžu byť pevne uchytený na železničnej stlačením fender drôt priamo do prevodovky groove.Sú jednoduché na obsluhu a prinášajú plynulé využitie skúsenosti.

4.Viaceré Funkčné: Tieto lodné blatník klipy ľahko spravovať vaše loď blatníky.Môžu byť použité na 1-palcové a 1.25-palcový rúrka zábradlia a sú kompatibilné s 1/4 na 3/8 palca blatník linky.Užite si bezproblémovú dokovacej a odpojenie.

5.Perfektný Strih: Ak nemôžete klip to, tepla a zjemňujú sa naša loď blatník klipy a upevnite na zábradlie.Perfektné fit po vychladnutí bez vŕtania alebo nástrojov.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu