• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
J Háčiky Pre Kajaky Prenosné J v Tvare Háku Pre Kajak Háčiky Opotrebovaniu J v Tvare Háku Kajak Lanko s Hákmi Pre Kajak Kanoe Čln
€3.74 €5.51

J Háčiky Pre Kajaky Prenosné J v Tvare Háku Pre Kajak Háčiky Opotrebovaniu J v Tvare Háku Kajak Lanko s Hákmi Pre Kajak Kanoe Čln

  • (0 Hodnotenia)

Náš malý J háčiky sú vyrobené z odolného nylonového materiálu, čo je ideálne pre všetkých, jazda na kajaku dobrodružstvo.Na úrovni 0,2-palcový veľkosť je ľahko ovládateľný a elastické lano umožňuje bezpečné upevnenie.Tieto háčiky majú široké spektrum použitia, čo je potrebné mať pre všetky outdoorové nadšencov.

Špecifikácia:

Meno: J háčiky pre kajaky

Veľkosť: Cca 26*16.5 mm/1.02*0.65 palec

Materiál: Nylon

Balenie Zoznam:

J háčiky pre kajaky*6

Skrutky*6p

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlho-trvajúce Materiál: Vyrobené s robustné a odolné nylonové, tieto j háčiky sú postavené vydržať časté použitie a expozícia rôznych prostrediach.Odolný materiál tiež odoláva opotrebovaniu, poskytuje spoľahlivý grip pre váš kajaky počas dlhšieho časového obdobia.

2.Prenosné Pohodlie: Vezmite si kajaky kdekoľvek s ľahkosťou pomocou týchto J háčiky navrhnutý tak, aby sa ľahko prenášajú, nízka hmotnosť a kompaktné rozmery, takže sa môžete pohodlne dopraviť ich na akékoľvek miesto.

3.Jednoduchá Inštalácia: Upgrade vašej kajak je elastické lano systém s našimi j háčiky pre kajaky.Tieto praktické príslušenstvo sú ľahko nainštalovať a zabezpečiť spoľahlivé spevnenie kajaku výstroj.Doplnok k akejkoľvek kajak je nadšenec toolkit!

4.Univerzálny Kompatibilita: Tieto j háčiky sú všeobecne kompatibilné s nitov a skrutiek, vďaka ich 0.2 palec dierou priemer.Teraz môžete ľahko pripojiť sa na ne na každom povrchu a ukladať kajaky a bezpečne.

5.Rozsiahle Použitie: Pomocou týchto J Háčiky pre Kajaky zviazať svoje kanoe, vytvoriť DIY príslušenstvo, alebo zavesiť položky.Sú trvanlivé, ľahko sa inštaluje, a ideálne pre kajak laná.Rozšíriť svoju kreativitu a zjednodušiť svoj život s týmito univerzálne háčiky.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu