• Prvých Päť Objednávky na Zľavu 25%
30Pcs Odmasťovanie Film Stierač Podstate Šumivých Tabliet Pevné Cleaner Aute Čelné Sklo Wc Čistenie Auto Príslušenstvo
€2.56 €3.19

30Pcs Odmasťovanie Film Stierač Podstate Šumivých Tabliet Pevné Cleaner Aute Čelné Sklo Wc Čistenie Auto Príslušenstvo

  • (0 Hodnotenia)

Funkcie:

1. Auto Sklo Tablety na Čistenie: získate 30 ks pevné koncentrované čistiace tablety.Auto krycie sklo čistiace tablety sú malé rozmery a nízku hmotnosť.V porovnaní s tradičnými čistiaci roztok, to nie je take extra priestor a je vhodnejšie vykonávať.Jednotlivo balené, môžete si dať auto soaker tablety kdekoľvek v aute.

2. Efektívne upratovanie: umývanie Auta koncentrované tablety majú veľmi silný, dekontaminácia schopnosť a môže čistiť škodlivé a pretrvávajúce nečistoty, dokonca aj vtedy, ak nemôžete vidieť.Okno kvapaliny ostrekovača účinne čistí a maže windshields (odstraňuje nečistoty/piesková/trus/hmyzu striekance, atď.z windshields) a nezanecháva žiadne stopy alebo odrazy, čím sa zlepší viditeľnosť a bezpečnosť.

3. Výkonné funkcie: kvapaliny ostrekovača čelného skla je úplne rozpustený a bez usadenín a nečistôt, čo zabezpečuje, že vzduch zásuvky nie je upchaté a je vhodný pre rôzne modely.Na zlepšenie zimné čistiaci výkon, môže byť zmiešaný s nemrznúca.Umývanie auta namáčanie tablety sú vhodné na auto sklo čistenie nástrojov, kuchyňa čistiace prostriedky, okno, čistiace prostriedky, dlaždice čistiace a zrkadlo čistiace prostriedky, a sú funkčné integrované čistiace prostriedky.

4. Nákladovo efektívne: naše čelného skla čistenie šumivých tabliet vám prinesie veľa z rozumu, len 1 čelného skla čistenie tablet plus 4 litre vody, môžete získať 4 litrov čelné sklo čistejšie, umývanie áut kvapaliny čelného skla koncentrované čistiace tablety sa môžu čistiť a mazať sklo, výrazne znížiť trenie medzi stieračov a skla, všetky-kolo ochranu pre splnenie vašich dlhodobých potrieb.

5. Použitie skúsenosti: to je veľmi výhodné a efektívne využívať, obsahuje 30 šumivých tabliet, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu.

Špecifikácie:

Názov: Sklo Cleaner Šumivých Tabliet

Množstvo: 30pcs

Balenie zoznam:

Čelného skla Cleaner Šumivých Tabliet * 1 box (30 tabliet)

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Špecifikácia

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Objem: Čistenie|list
Priemerné Hodnotenie
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Všetky recenzie

Napíšte recenziu